Avís legal

Política de Privacitat

A l'Hotel Sporting, ens comprometem a protegir la intimitat dels nostres clients i/o usuaris del nostre lloc web. En aquesta Declaració sobre la nostra Política de Protecció de Dades es descriu la nostra política referent a la recopilació i l'ús d'informació en aquest lloc web. Al nostre lloc web hi ha enllaços cap a altres llocs web, tingui en compte que aquesta declaració sobre la nostra Política de Protecció de Dades només és aplicable a hotelcristina.ad, no als llocs web mantinguts per altres empreses o organitzacions amb els quals hotelsporting.ad tingui enllaços.

Recopilació d'Informació

A efectes de la Llei de Protecció de Dades, l’informem que les seves dades personals, estan incorporades en un fitxer automatitzat responsabilitat del Hotel Sporting
La finalitat d’aquest fitxer és gestionar la relació comercial amb els clients.

Té el dret d’accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició de les seves dades posant-se en contacte a l’adreça: C/Catalunya, Nº 1 AD200 Pas de la Casa (ANDORRA) o enviant-nos un correu electrònic a  info@hotelsporting.ad

Revelació d'Informació

L’Hotel Sporting no revelarà la informació personal que vostè proporcioni al nostre lloc web a tercers, llevat de quan la revelació sigui exigida per la legislació vigent, per ordre judicial, o per una autoritat competent governamental o d'una altra índole.

Seguretat

El lloc web de l'Hotel Sporting, incorpora les salvaguardes adequades, i utilitza la tecnologia estàndard del sector per millorar la seguretat, integritat, exhaustivitat, exactitud i protecció de les dades personals que tenim recopilats, i hem establert les precaucions raonables per protegir aquesta informació de possibles pèrdues o mals usos. Les nostres normes sobre protecció de dades i seguretat es revisen periòdicament i es milloren quan és necessari, i ens esforcem per assegurar que només les persones autoritzades puguin accedir a la informació que vostè ens proporciona.


Canvis en la nostra política

Si alterem la nostra política de protecció de dades, tots els canvis seran publicats en aquesta pàgina del nostre lloc web perquè vostè estigui sempre informat sobre la informació personal que recopilem sobre vostè, com la usem i les circumstàncies sota les quals podem revelar-la, per la qual cosa li preguem que torni a aquesta pàgina de tant en tant per conèixer qualsevol possible canvi.

Li agraïm el seu interès i esperem que es diverteixi visitant-nos.

Drets de propietat i copyright

Hotel Sporting
Calle Catalunya, 1
AD200 Pas de la Casa (Andorra)
Tel. +376 755 355 
 info@hotelsporting.ad

Desenvolupament  i  manteniment d'aquest website:

Área Digital 
www.areadigital.net
info@areadigital.net
Muntaner, 305 3º 1ª
08021 Barcelona (Spain)
Tel: +34 93 201 36 36
Fax: +34 93 209 80 81

Web finalitzada l'any 2014
Tots els drets reservats.